Value Innovation

Saturday, May 5, 2018

Sofa Set Klasik




Assalamualaikum wbt...
Salam mengundi semua
Kehangatan PRU semakin terasa

Mingguni kami update lg beberape set projek Raya
Inshallah berapa yg sempat di update

Ini set sofa kayu klasik
Dah byk set mcmni yg kami buat
Mmg cantik lagi nostalgia gitu

Seperti biasa sofa ini kami fokus refurbish framenye dulu
Dia sudahi dengan varnish bagi menampakkan urat2 kayu
Kusyennye kami buat baru
Warna merah mmg menyerlahkan suasana klasiknya
Sofa RARE mcmni mg best bile dh refurbish

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Saturday, April 28, 2018

Sofa Rotan Klasik



Salam followers sekalian

Haaa kalini sofa lain
Hahaha

Ini set Rotan Klasik
Nostalgia sungguh
Kenangan sofa di kampung suatu ketika dahulu

Dibelai dan dimanja
SOfa ini kami basuh dulu untuk buang habuk2 degil
Then refurbish kembali dan cat
Kemudian proses span dan sarung fabric bunga2 klasik
Comelje dia ye

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Set Jati Klasik



Salam followers

Apeni asik Jati je, sofa lain xdeke
Hahaha
Apa boleh buat
Semenjak hujung tahun lepas mmg kaum Jati banyak masuk

Ini set Jati klasik
Dia punye frame punyelah seksi
Haluuuuus je kaki dia

Macam biasa, framenya kami refurbish dulu
Cat kembali 2 layer untuk dapatkan hasil klasik 2 tone
kemudian proses span dan balutan fabric klasik
Memang seksi je tengok dia ni

Nak tengok Sofa Chesterfield RARE punye
Nantikan update drp kami

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Set Jati 1+1+3




Salam followers sekalian

Lagi set Jati yg masok sempene promosi Raya ini
Dengan set mejanya sekali ownernye suruh kami refurbish balik
Takde masalah
Seperti biasa, kami bogelkan sofa ini
Proses refurbish dimulakan dengan frame dahulu
Siap frame, span kusyen yang diakhiri dengan fabric klasik
Nampak seperti baru beli je kan sofa ni
Terima kasih customer kerana mempercayai khidmat kami

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Job Raya : Set Jati




Salam followers

Antara job2 Raya yg masok
Set Jati 1+2+3
Nampak gagahkan sofani
Cuak jugak masa nak angkat
Berat rasanya huhu

Dah uzur pembalur kusyennya
Akan kami total refurbish
Nantikan ia siap kelak
Inshallah

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Sofa Klasik




Assalamualaikum wbt
Salam Sabtu utk anda semua
Semoga weekend ini dapat digunakan sebaik mungkin

1st of all, kami ingin memohon maaf kerna lama sudah  tak update
Order2 untuk Raya masuk sgt2 menggalakkan
Tak sempat kami nak upate blog
Terima kasih kami ucapkan kepada semua pelanggan yg mempercayai khidmat kami

Oklah kali ini nk up sofa klasik ni
Comelkan
Geram betol kami tengok
Sofa2 klasikni membuatkan kite terbayang2 filem2 lama
Do Re Mi misalnya
"dengan pantas kau pergi ambik"
Hahaha

Sofa ini kami refurbish sepenuhnya
Framenya kami refinishing dan cat balik agar nampak seperti baru
Spannya ditukar dan disalut fabric berwarna klassik
Fuh geram je tengok

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Tuesday, March 20, 2018

Set Recliner 1+2+3 Waterproof


Salam

Kali ni kami up sofa Recliner pulak
Set Recliner 1+2+3 ni asalnya disaluti PU bonded
Dh mengelupas
Duduk pon dh xsedap
Sampah dia pon bertebaran satu rumah

So owner pon panggil kami utk tukar sarung baru
Kami tukarkan sarungnye kepada fabric Waterproof yg tahan lasak dan kalis air
Maintenance kurang sikit senang cite
Untuk 5 tahun lagi owner boleh rilek drp isu maintenance

Alhamdulillah masuk lg order dr customer
Inshallah jika berkesempatan kami akan up lagi

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa