Value Innovation

Wednesday, February 20, 2019

PROMO RAYA 2019!!!

Assalamualaikum wbt

Pertama2 kalinya kami ingin memohon maaf kerana hampir setahun tidak aktif blogging
Kesuntukan masa dan juga tarikan media sosial terkini
Menyebabkan kami hanya aktif di FB sahaja

Ramai yang call bertanya adakah kami masih beroperasi
Suka kami maklumkan
Ya kami masih beroperasi
Tidak pernah kami terfikir untuk menutup bisnes ini
Kami cuma tiada kesempatan untuk update blog seperti sebelum ini
Jika ditakdirkan kami menutup bisnes ini
Inshallah akan kami announce di blog agar anda tidak tertanya2

Ok next paragraph

Kami dengan ini melancarkan Promo Raya 2019
Pelbagai fabrik2 terbaru on sales!!!
Rebut peluang ini

==================================================================

Anda ada sofa mahal/rare/kesayangan/pusaka
Namun kondisinye sudah teruk
Chesterfield, Cleopatra, English, Jati, Rattan, Classic, Wing Chair, Sofa Bed, Massage Chair, Electric Chair, Dining Chair, etc
Nak buang tapi sayang

Usah risau
Serahkan sofa anda kepada kami
Kami pakar reupholstery sofa
Berpengalaman lebih 10 tahun dalam industri ini
Sofa anda akan kembali seperti baru
Dengan customize yang anda inginkan
Nak tema hari raya, tema rumah, kontemporori, English style
Tiada masalah
Inshallah kami mampu lakukan
Sofa conversion & sofa custom pon kami boleh buat

Pelbagai fabric dan leather yang anda boleh pilih
Cow leather, PU leather, Waterproof dan macam2 jenis lagi fabric sintetik
Fabric kain pon pelbagai
Import dari Italy, India, China dan macam2 lg
Rambang mata dibuatnya

Jauh dr kami
Usah risau
Sekarang tahun 2019
Kos pengangkutan bukan mcm dulu
Inshallah kami ade transporter yg murah harganya
Setakat Ipoh~Melaka
Kami sudah biasa

Lawati FB kami @Value Innovation untuk melihat projek2 yang pernah kami selesaikan

Jika anda berminat
Hubungi kami
Usah segan2 untuk meminta Quotation dari kami
Share gambar sofa anda kepada kami
Dan kami akan berikan harga terbaik
Usah segan2
Semua bende boleh cerite

Kami pakar sofa refurbish & upholstery
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202
FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Saturday, May 5, 2018

Sofa Set Klasik




Assalamualaikum wbt...
Salam mengundi semua
Kehangatan PRU semakin terasa

Mingguni kami update lg beberape set projek Raya
Inshallah berapa yg sempat di update

Ini set sofa kayu klasik
Dah byk set mcmni yg kami buat
Mmg cantik lagi nostalgia gitu

Seperti biasa sofa ini kami fokus refurbish framenye dulu
Dia sudahi dengan varnish bagi menampakkan urat2 kayu
Kusyennye kami buat baru
Warna merah mmg menyerlahkan suasana klasiknya
Sofa RARE mcmni mg best bile dh refurbish

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Saturday, April 28, 2018

Sofa Rotan Klasik



Salam followers sekalian

Haaa kalini sofa lain
Hahaha

Ini set Rotan Klasik
Nostalgia sungguh
Kenangan sofa di kampung suatu ketika dahulu

Dibelai dan dimanja
SOfa ini kami basuh dulu untuk buang habuk2 degil
Then refurbish kembali dan cat
Kemudian proses span dan sarung fabric bunga2 klasik
Comelje dia ye

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Set Jati Klasik



Salam followers

Apeni asik Jati je, sofa lain xdeke
Hahaha
Apa boleh buat
Semenjak hujung tahun lepas mmg kaum Jati banyak masuk

Ini set Jati klasik
Dia punye frame punyelah seksi
Haluuuuus je kaki dia

Macam biasa, framenya kami refurbish dulu
Cat kembali 2 layer untuk dapatkan hasil klasik 2 tone
kemudian proses span dan balutan fabric klasik
Memang seksi je tengok dia ni

Nak tengok Sofa Chesterfield RARE punye
Nantikan update drp kami

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Set Jati 1+1+3




Salam followers sekalian

Lagi set Jati yg masok sempene promosi Raya ini
Dengan set mejanya sekali ownernye suruh kami refurbish balik
Takde masalah
Seperti biasa, kami bogelkan sofa ini
Proses refurbish dimulakan dengan frame dahulu
Siap frame, span kusyen yang diakhiri dengan fabric klasik
Nampak seperti baru beli je kan sofa ni
Terima kasih customer kerana mempercayai khidmat kami

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Job Raya : Set Jati




Salam followers

Antara job2 Raya yg masok
Set Jati 1+2+3
Nampak gagahkan sofani
Cuak jugak masa nak angkat
Berat rasanya huhu

Dah uzur pembalur kusyennya
Akan kami total refurbish
Nantikan ia siap kelak
Inshallah

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa

Sofa Klasik




Assalamualaikum wbt
Salam Sabtu utk anda semua
Semoga weekend ini dapat digunakan sebaik mungkin

1st of all, kami ingin memohon maaf kerna lama sudah  tak update
Order2 untuk Raya masuk sgt2 menggalakkan
Tak sempat kami nak upate blog
Terima kasih kami ucapkan kepada semua pelanggan yg mempercayai khidmat kami

Oklah kali ini nk up sofa klasik ni
Comelkan
Geram betol kami tengok
Sofa2 klasikni membuatkan kite terbayang2 filem2 lama
Do Re Mi misalnya
"dengan pantas kau pergi ambik"
Hahaha

Sofa ini kami refurbish sepenuhnya
Framenya kami refinishing dan cat balik agar nampak seperti baru
Spannya ditukar dan disalut fabric berwarna klassik
Fuh geram je tengok

Kami pakar baik pulih sofa (refurbish & reupholstery)
Juga pakar Interior Design (langsir, wardrobes, built in cabinet & kitchen cabinet)
Call/WhatsApp 013-3259202 ~ Hafis
http://wasap.my/+60133259202

FB Value Innovation
IG Value Innovation Malaysia
#akasiapristanaproduk
#baikpulihsofa